martes, 22 de marzo de 2011

Presentació de candidatura ICV






El passat dissabte es va celebrar la presentació de candidatura de la nostra coalició , l'acte va compatar amb la presencia de Salvador Milà diputat al parlament de Catalunya i Jordi Miralles coordinador general de EUiA. Jordi Miralles va felicitar a la nostra coalició pel treball realitzat durant tot aquet temps i es va mostrar optimista a l'hora de manifestar que esta convençut que tindrem una molt bona representació. Salvador Milà va fer una una repasada a les retallades descriminatories vers els més necesitats que dur a terme el actual govern de la Generalitat.

Didac Toscano numero dos en la seva intervenció va comentar que eren un grup que volien representar a tot aquell veí que algun cop hagi dit prou a la ineficacia del actual ajuntament, al abandonament dels barris,a l'escasa participació ciutadana, i a la mentida,i va manifestar el seu desig de fer unes politiques d'esquerres i ecologistes de debó coscient de les dificultats dels temps.

Albert LLatge cap de llista de ICV-EUiA va manifestar que serem valents en un territori hosti que volem politiques d'esquerres i per això treballarem, també va parlar de algunes propostes com la voluntat de fer inventari tributari,i crear xarxa amb el voluntariat de Piera

No hay comentarios:

Publicar un comentario